Články
 

Extrakce zubu je chirurgický výkon, při kterém je zub vyjmut ze zubního lůžka. Dodržováním níže uvedených pravidel zabráníte možným komplikacím po extrakci.

Při složitých chirurgických výkonech, u bojácných nebo neošetřitelných pacientů spolupracujeme s anesteziologem MUDr. Martinem Dvořákem. V těhto případech nabízíme ošetření v analgosedaci nebo v celkové anestesii.

od 1. 1. 2022 máme nové telefonní číslo a nebudeme využívat služby recepce. Všechny hovory bude nyní vyřizovat naše sestřička. Pokud bude zrovna zaneprázdněná, spojí s Vámi ihned jak to bude možné. Při příchodu na kliniku, prosíme, zazvoňte na zvonek, usaďte se v čekárně a vyčkejte příchodu lékaře nebo sestry.

🛏 Pacient na křesle pohodlně leží ve vodorovné poloze. Na všechny zákroky používáme dentální mikroskop nebo lupové brýle, které zvyšují kvalitu ošetření.🔬

Zubní kaz vzniká vždy kombinací více faktorů. 🍰 CUKRY- jsou jednou, ze základních složek potravy. Každý ví, že jsou obsaženy ve sladkostech nebo ve slazených nápojích... Ale vyskytují se i v ovoci, pečivu nebo těstovinách.

Udělejte čištění pravidelnou součástí Vašeho dne s dětmi. Malé děti mají rádi svoje rituály, to jsou pravidelné činnosti, které se každý den opakují. Mezi tyto rituály by mělo patřit i čištění zubů. Nebudeme si nalhávat, že čištění zubů je vždy jednoduché... Zvláště u malých dětí to chce mnohdy velkou dávku kreativity, trpělivosti a důslednosti.